Generalforsamling i Tårup Forsamlingshus 2019

Tårup Forsamlingshus årsberetning 2018
Tårup Forsamlingshus Huset har været lejet ud til foreninger 14 gange og huset har været i brug ved udlejninger i 53 dage. Her er også udlejning dagen før og efter indregnet.
Året 2018 har været et stille år i huset i hvert fald set ud fra bestyrelsen Der har ikke været de store renovationer og året er gået med lidt vedligeholdelse. Der er blandt andet flyttet rundt på hylderne i vores lille depot ved køkkenet, så der er blevet flere hyldemeter. Nu er der plads til vores ting og sager. Vi har sammen med vores nabo skiftet en del af hækken ud, den var groet noget til og en del buske var gået ud. Vi glæder os til at se resultatet, når foråret kommer. Der er lagt nye perlesten ved containerne, så man kan undgå at få sine fine sko pløret til når man ankommer til huset.
Byen har fået en ny opslagstavle, som står ude foran huset og alle er velkommen til at få noget hængt op, der findes 2 nøgler til skabet, vi har en i forsamlingshuset og Poul Dyekjær har den anden, vi kan kontaktes hvis I har noget som skal formidles denne vej.
Inden længe så vil der dukke håndværkere op da vi skal have overstrøget vores tag, Vi søgte i samarbejde med Steen Jensen, i 2018 om midler til dette ved kommunen og pengene blev bevilliget. Vi har fået halvdelen af udgiften dækket, så det hjælper på budgettet. Der er ikke hul og det har ikke regnet ind, men det er bedre at være på forkant. Det er et gammelt tag som ellers er i fin stand, men mørtel har det med at smuldre i årenes løb, så det skal erstattes med nyt.

Tak til alle som bidrager til at holde gang i vores hus.

Formand for Tårup Forsamlingshus
Susanne Hintz